ROLLS-ROYCE MOTOR CARS oznámila podporu charity „SPOLOČNE PRE KRÁTKE ŽIVOTY“

Na tohtoročnom plese Midsummer Ball britskej charitatívnej organizácie Spoločne pre krátke životy, ktorý sa konal v centre Londýna, zverejnila Rolls-Royce Motor Cars svoj plán podporovať po dobu jedného roka túto organizáciu zameranú na pomoc nevyliečiteľne chorým deťom a ich rodinám.

Počas plesu, moderovaného patrónom nadácie, Simonom Cowellom, bolo vyzbieraných vyše 400 000 libier. Charita sa prostredníctvom svojich hospicov a domovov opatrovateľských služieb snaží byť čo najlepšou oporou pre viac ako 49 000 nevyliečiteľne chorých britských detí a ich rodín.

Rolls-Royce Motor Cars má záujem zviditeľniť aktivity spoločnosti a pomôcť jej vyzbierať prostriedky na jej fungovanie, a preto zapožičala na jeden rok svoje vozidlo Rolls-Royce Ghost radu II v žiarivo fialovej farbe nadácie označené logom Spoločne pre krátke životy. Kľúče od vozidla charite odovzdal samotný Simon Cowell.

Organizácia sa so svojím modelom Ghost radu II zúčastní stretnutí „Rolls Rally", počas ktorých navštívi všetky štyri kúty Británie. Vďaka nim sa zvýši povedomie verejnosti o práci charity, ktorá poskytuje nepretržitú pomoc deťom trpiacim na závažné ochorenia. Symbolické odovzdanie kľúčov od vozidla Ghost radu II odštartovalo 12-mesačné partnerstvo medzi Rolls-Royce Motor Cars a organizáciou Spoločne pre krátke životy.
Navštívte stránku www.togetherforshortlives.org.uk/donate, kde sa dozviete viac o nadácii Spoločne pre krátke životy.